IB Digital

Wie we zijn

IBD is een web ontwikkelingsbureau in het nieuwe digitale tijdperk …

Digital vertegenwoordigt de toekomst van de digitale aanwezigheid en innovatie. Als één van de merken onder de Hyphen Group, streeft IB Digital de kwaliteit van de diensten na waar deze groep voor staat. Opgericht door Hyphen Group CEO and IBD Managing Director, Jean Van Geluwe, werd IB Digital gelanceerd tijdens de wereldwijd uitdagende tijden van 2021. Het is dan ook ons doel als bedrijf is om ondernemingen te helpen bloeien, groeien en slagen door middel van digitale aanwezigheid en versterkte merkidentiteit.

IB Digital heeft zich geprofileerd als een onderneming actief in web design en huisvest momenteel een aantal getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars met een expertise in het leveren van zakelijke oplossingen van top kwaliteit.

Diensten

IB Digital bouwt innovatieve oplossingen die strategische en groeigerichte resultaten opleveren.

WEB DEVELOPMENT

Wij bieden Web design en ontwikkelingsdiensten die snel, intuïtief en op maat gemaakt zijn. Uw zakelijke doelstellingen worden zo afgestemd op innovatieve gebruikerservaringen. We werken samen met alle types ondernemingen en dit in alle stadia van hun groei.

MOBILE APP DEVELOPMENT

Onze ontwikkelingsexperten werken nauw met u samen om zo applicaties te ontwikkelen die er niet alleen goed uitzien maar ook werken in iOS en Android.

GRAFISCH ONTWERP

IBD ontwerpers kunnen uw ideeën tot leven wekken door met vakmanschap aan de slag te gaan met de doelstellingen voor uw merkbekendheid. Ons werk kan zeker de verbondenheid met uw publiek verbeteren door ontwerp en digitale ervaring.

Service Features

Doelstellingen, digitale weergaven en gebruikerservaringen - zij worden verondersteld met elkaar verbonden te zijn. Het is de rol van IB Digital om dit mogelijk te maken, en we staan u hier bij in elke stap van de weg!

Naadloze Coördinatie

Een goed gecoördineerd plan geeft succesvolle resultaten! Wij nemen de tijd om te luisteren en verdiepen ons in uw bedrijf, uw doelstellingen en de groeihindernissen die u ervan weerhouden een marktleider te worden. Wij analyseren deze factoren en leiden u door onze digitale pakketoplossingen. Alles is in hoge mate aanpasbaar, en u krijgt onze steun gedurende het hele proces.

Tijdige oplevering

Onze toegewezen e-marketing coördinator zal u bijstaan vanaf de eerste stap van het verzamelen van informatie, ontwerp en goedkeuring van de inhoud; ontwikkeling, prototyping en testen, tot aan de oplevering en ondersteuning na verkoop. Omdat we tijd erg belangrijk vinden, zijn al deze stappen in tijd gebonden terwijl we intensief ondersteunen. Onze gedefinieerde processen zijn wat ons onderscheidt van de rest!

Waar voor je geld

IBD helpt u te vermijden meer uit te geven dan wat u voor uw bedrijf nodig heeft. Van klassieke ontwerpen tot premium en gouden pakketopties, u heeft de flexibiliteit om te kiezen voor wat het beste past bij de huidige omvang en aanbod van uw bedrijf. Ongeacht welke optie u kiest, het is ons handelsmerk om resultaten van hoge kwaliteit te leveren. Dit is altijd inbegrepen in ons werk - we zetten geen prijskaartje op kwaliteitsservice!

Vertel ons over uw project.
Laat ons samen iets groots opbouwen

IB Digital ontsluit uw bedrijfspotentieel aan de hand van technologie en gebruikerservaring die een duurzaamheid op lange termijn oplevert.

Is uw website ontworpen vanuit functioneel of esthetisch oogpunt? Wij willen niet dat u de veelgemaakte fout begaat om eerst met het ontwerp te beginnen voordat u beslist over het ecommerce platform. IBD biedt u de beste ecommerce platforms van vandaag en topklasse webdesign templates om uit te kiezen. En weet u wat het beste deel ervan is? Onze e-marketing experts begeleiden u door het selectieproces!

 

WEB DEVELOPMENT PAKETTEN

Technology Partners

Getuigenissen

Dankzij ons toekomstgericht denken konden wij ons verder ontwikkelen en voorop blijven lopen op het gebied van innovatie. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de complexe behoeften van onze klanten en de snelle evolutie in de digitale handel en IT-industrie. De recente wereldwijde gebeurtenissen hebben zeker extra uitdagingen gecreëerd voor alle ondernemingen; het omzetten van deze uitdagingen in groeimogelijkheden voor onze klanten is wat ons team enthousiast maakt over het werk dat we doen. “ Het is onze missie om kwalitatief hoogwaardige websites en alle andere gerelateerde diensten te leveren door middel van een nauw samenwerkingsverband. Wij hechten veel waarde aan de input en verwachtingen van onze klanten. Het succes dat we behalen met onze projecten is een resultaat van de waarde die we hechten aan communicatie en betrokkenheid met onze klanten. Ons creatieve team van ontwerpers en ontwikkelaars deelt dezelfde waarden en staat klaar om u te helpen uw onderneming te laten groeien. Het partnerschap dat onze organisatie heeft opgebouwd met onze klanten en zakenpartners zal onze processen blijven vormgeven en ons vooruit blijven helpen. Wij zijn één met elke ondernemer die zijn onderneming richting digitalisering drijft. Wij moedigen u aan om uw verhaal met ons te delen... want van de ene kleine onderneming naar het andere, kunnen we samen bouwen aan een sterke en dynamische toekomst.
Sheryl D’Haenen
IBD, Marketing Manager
nl_BE