IB Digital

Web Development Diensten

De beste investering om uw groei te stimuleren,
is een team dat uw onderneming voorziet van innovatieve oplossingen.

Statische Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet.

Dynamische Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet.

E-Commerce Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet.

In elke fase van het ontwikkelingsproces, werken wij nauw met u samen, van idee vorming en ontwerp van het concept tot voorstel van het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

 U wordt altijd op de hoogte gehouden door de toegewezen e-Coördinator.

Uw input voor ons om de inhoud aan uw website vorm te geven, speelt een belangrijke rol om af te spreken wat op te leveren is op regelmatige basis. Hier kan u zien hoe IBD uw web applicatie op tijd en binnen uw budget kan ontwerpen en ontwikkelen:

Ontdekkingsvergadering

Laten we eens praten over uw onderneming en haar behoeftes

Elk project bij IBD start met een ontdekkingsgesprek dat persoonlijk of een online meeting kan zijn. We noemen het zo, omdat we willen dat dit gesprek ongedwongen is en ideeën vrij kunnen vloeien tijdens het gesprek.

 

Het idee is om een toegewezen tijd te hebben voor onze project coördinator om uw onderneming te leren kennen, problemen die u wenst op te lossen en u te helpen met het definiëren van oplossingen.

 

Moreover, this helps our team to map out technologies, app features, understand your target audience, create value proposition, and know what resources you have available for us to lay the first design foundation for your website.

Bovendien helpt dit ons het team bij het in kaart brengen van de technologieën en applicatie functies , uw doelgroep te begrijpen, een voorstel met meerwaarde op te maken en te bepalen welke middelen u beschikbaar heeft om de basis voor uw website op te maken. Tegen het einde van van dit gesprek, staan IBD en onze klanten op dezelfde lijn over welke doelen moeten bereikt worden en hoe we deze gaan behalen.

Documentatie

Het afstemmen van verwachtingen is de sleutel tot succes.

De verwachtingen van alle betrokken partijen moeten vóór het begin van de ontwikkelingsfase op één lijn liggen.

meets your commercial goals and expectations, and that together we can create the foundation of a long-term business relationship.

 

De informatie die tijdens het ontdekkingsgesprek wordt verzameld, zal samen met de inhoud die u zal aanleveren, het verhaal en de functies van uw website bepalen.

 

Als onderdeel van de Service Level Agreement <<this will be linked to the SLA Contract page>> zal de voltooiing van alle documentatie-eisen de cyclus en het turn-over schema van het project bepalen. Wanneer deze allemaal werden voltooid, zal de UX-UI design ontwerpfase opstarten.

 

Indien u onze diensten nodig heeft voor het aanmaken van de inhoud van uw website, aarzel dan niet om dit met onze project coördinator te bespreken.

Voorstelling van het Ontwerp

Krijg een idee van hoe uw website er zal uitzien

UI en UX werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de gebruiker gemakkelijk de relevante informatie kan krijgen.

 

IBD designers blijven op de hoogte van de laatste design trends om ervoor te zorgen dat uw web applicatie past bij uw profiel, richtlijnen, zakelijke behoeften en branding criteria. Ons voorgestelde ontwerp zal interactief aan u worden gepresenteerd en geeft u de mogelijkheid om feedback te geven alsook wijzigingen voor te stellen die binnen onze overeengekomen voorwaarden vallen.

 

De ontwikkelingsfase begint nadat we uw goedkeuring hebben ontvangen voor het aan u voorgestelde ontwerp.  Ons team maakt gebruik van de beste werkwijzes in de sector om u zo te helpen de beste beslissingen te nemen.

Interactieve Ontwikkeling

Dit is waar we alles samen brengen.

Wanneer het ontwerp en de inhoud werden aangemaakt, is het tijd om alles samen te brengen – want daar draait de ontwikkelingsfase helemaal rond. Aan het einde van deze fase zal de ontwikkelaar u de webapplicatie presenteren om te testen en goed te keuren.

 

nl_BE